Medische nascholing - Het Metabool Syndroom (1 dag)

Dit is een door o.a. de NOKH erkende medische nascholingscursus waarin het “Metabool syndroom” wordt besproken. (NVKH aanvraag is al ingediend)

In deze nascholing ligt de nadruk op cardiovasculaire aandoeningen en diabetes en hoe gezonde levensstijl (m.n. gezonde voeding) en vasten kan helpen bij het voorkomen en genezen ervan.

Het bestaat uit een aantal lezingen in het Nederland en Engels door verschillende vooraanstaande artsen en specialisten. De belangrijkste docenten in deze cursus zijn: de internist Yvo Sijpkens, de cardioloog Dr. Pradip Jamnadas, en prof. dr Hanno Pijl. En er zijn ook nog enkele facultatieve lezingen.

Bekijk snel de Trailer op de cursus-website.


Om het deelname-certificaat te ontvangen moet men alle video’s bekeken hebben en de (eenvoudige) online quizzen beantwoorden. Deze cursus geldt als een dag medische nascholing.

ATTENTIE:
Stuur na aankoop van de cursus een e-mail naar de cursusmoderator René om een persoonlijk cursusdocument met quizzen te ontvangen. Stuur een email naar: homeopathiccourses@gmail.com (zonder streepje “-“ in de email). U ontvangt doorgaans antwoord binnen 24 uur en in het weekend binnen 48 uur.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief via de cursuswebsite homeopathic-courses.com (de website is wel met een streepje “-“ in de naam) voor de laatste ontwikkelingen.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb